2012. augusztus 8., szerda

Bolhából elefánt... egy szoknya új élete

Volt egy szoknya, derékban szűk.. :-O, de különleges, színes anyaga könyörgött, ne dobjam ki!




Oké, lett belőle 2 db színházi, bulis kistáska, clutch táska.

Az elsőt egy elütő színű selyemmel variáltam, valamint a két anyag közé bélést téve, kívülről steppeltem. Egy öv lett a füle. Ehhez készül egy passzoló felső is.








A második, prototípus, nagyon bejön nekem. Ennek egyik oldala sárga műbőr, így ha akarom sárga táska, ha akarom, tarka. Sima fehér bélést kapott, valamint gumi rögzítést.










Mindkét táska eladásra kerül (itt, vagy még keresem a megfelelő piacot is), illetve készítek más anyagból ilyeneket, annak, aki kéri.

Egyébként a varrásról: azért tart sokáig egy-egy darab, mert nem kész szabásminta alapján dolgozom, az mindig menet közben alakul, így sok időm a tervezéssel megy el. Sosem lesz két tökéletesen egyforma táska, ruha, vagy párna, stb. Egyrészt az előbbi tényből adódóan, folyamatosan változik a készülő darab, másrészt meglehetősen untatna, hogy valamit 20 példányban "gyártsak" le, harmadrészt az anyag adja, miből mit tudok készíteni (nem állnak halomban anyagvégek a szobámban, sajnos...)... vagy nem is sajnos..., mert a célom kincskeresés, és a szép dolgok átmentése valami újba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...